maanantai 26. tammikuuta 2015

Itsearviointi

Mielestäni bloggaaminen oli hauskaa ja kivaa, tosin aikaa vievää. Bloggaamisen kautta pääsi syventymään aiheeseen ja joutui miettimään kappaleiden sisältöä eri näkökulmista. Tätä oli myös hauska tehdä, koska kaikki tyylimuotoilut saa tehdä itse ja itse saa ajatella, mikä tässä kappaleessa olisi tärkein asia ja miten sen tiivistäisi blogitekstiin.

Tehtävistä voisin sanoa, että tehtävien selvittäminen vei hieman aikaa, mutta kun malttoi keskittyä huolellisesti tehtävänantoon niin sai pohdiskeltua ja mietittyä, sekä vastattua tehtäviin tehtävien vaatimusten mukaan.

Bloggaamisesta ainakin itse huomasin olevani selvä bloggaajamaisteri, koska kirjoitan paljon ja vaikka kuinka yritän tiivistää asian yhteen tai muutamaan lauseeseen (riippuen aiheesta), niin huomasin että tuotan tekstiä paljon enemmän kuin parin lauseen verran. En muuten ollut koskaan aikaisemmin blogannut, joten tämä oli ensimmäinen kertani ja oli siis erittäin mielenkiintoista.

Mielestäni bloggaamisen kautta oli helpompi oppia, koska ei tarvinnut vain lukea kirjasta ja päntä tietoa päähän. Tämä on sitä soveltavaa oppimista. Ja hyvää harjoitusta tuleviin sähköisiin YO-kokeisiin.

Henkilökohtaisesti olen itse tyytyväinen omaan oppimispäiväkirjaani!

Kaikkea oppimaani voin mahdollisuuksien mukaan soveltaa tulevaisuudessa.

1 kommentti:

Kiitos kommentista.